iselinslund -Ett år siden pappaen jeg ikke hadde døde

Det er rart og tenke på, ett år er det siden jeg fikk beskjed om at pappa var funnet død i lastebilen sin. De fleste som har lest bloggen min vet at jeg og pappa ikke hadde noen som helst kontakt omtrent. Han tok kontakt med meg kanskje 1 gang pr år, og jeg tok aldri kontakt med han. Han var jo en person jeg ikke kjente, og da er det heller ikke naturlig og inkludere han i livet mitt. Men, dette innlegget er ikke for og snakke om hvor dårlig han var som far, fordi nå er han jo ikke blandt oss lenger uansett. 

Jeg husker godt dagen i fjor da min onkel ringte meg for og fortelle den dårlige nyheten. Det var ettermiddag, jeg var på jobb og jeg ser onkel hadde ring flere ganger. Jeg ringte opp igjen, og han fortalte meg hva som hadde skjedd. Jeg fikk sjokk! Tårene rant ustoppelig flere timer og dager etterpå, men jeg var egentlig ikke så veldig i sorg. Jeg var mer sjokkert over at han faktisk var død, det er liksom så uvirkelig. Jeg har mange spørsmål jeg gjerne skulle hatt svar på, og det er det som gnager meg litt. Eller, det er vel mer riktig og si gnagde. 

Jeg tok tidlig på meg ansvaret for begravelse. Det var ikke veldig enkelt og skulle planlegge en minneverdig begravelse for en person man ikke kjenner. Likte han roser? Likte han liljer? Hvilke salmer likte han? Ville han kremeres? Hvit kiste, trefarget? 

Det var hundre spørsmål, og jeg måtte bare ta valg etter valg etter hva jeg trodde. Det ble en fin begravelse. 

 

Jeg tror nok at det og arrangere en begravelse for han var lurt av meg. Ikke fordi jeg skylte han det, men lurt for at hode mitt skulle få bearbeidet hele situasjonen. Alt ble litt mer virkelig, og det var fint og få avsluttet på en fin måte. 

Han var nok syk, og faktisk mer syk enn hva kanskje han, og vi andre visste. Men jeg håper at han hvertfall har det bra der han er nå <3

 


Postet av: due
Jeg kommer ikke til å dra i begravelsen til min biologiske far. Hva har jeg der å gjøre? Jeg kommer heller ikke til å felle en tåre den dagen. Han har aldri vært min pappa, og kommer aldri til å bli det! Fint at du var der, men det hadde ikke vært meg...
07.12.2017, 01:06
URL: http://due.blogg.no

Legg gjerne igjen en kommentar:


Husk meg?
Kommentar:

hits